skip to Main Content

Voortleven

Niemand wil er eigenlijk over nadenken. Maar wanneer je het goed regelt, geeft dat veel rust en neemt het veel zorgen weg. Zelf bepalen aan wie je dierbare spullen nalaat, wat er met je vermogen gebeurt of wie de eigenaar wordt van je bedrijf? In een testament kan je precies vastleggen hoe je dit wilt regelen. Je kunt hierin ook goede doelen opnemen, je digitale nalatenschap regelen en een executeur aanstellen. We bespreken je wensen en zorgen dat het goed geregeld wordt. Ook voor een levenstestament, dat zaken vastlegt voor je wanneer je zelf niet meer bij machte bent om die beslissingen te nemen, en voor volmachten kun je uiteraard bij Klaassen Netwerk Notarissen terecht. Het is verstandig om iedere vijf jaar je testament eens te bekijken en zo nodig aan te passen aan je situatie.

Wanneer je vragen hebt of persoonlijk advies wilt, maken we graag tijd voor je. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak

Parkeren & route

Buiten de poorten

De parkeerplaatsen rondom ons kantoor zijn uitsluitend voor vergunninghouders. Het dichtstbij zijnde gratis parkeerterrein in aan het ‘s-Heer Lauwendorp of het nieuwe terrein aan het Groene Weegje. Door de Zuidhavenpoort wandelt u in vijf minuten naar ons kantoor en geniet u van de prachtige Museumhaven. Aan de Noordkant loopt u het veiligste (en het zonnigste). Een gratis alternatief is het parkeerterrein Hoofdpoortstraat, over de Nieuwe Haven wandelt u in zeven minuten naar het Havenpark.

Binnen de poorten

Op de Mosselboomgaard staat u net iets dichterbij, maar betaalt u (bescheiden) parkeergeld. Door de Mosselstraat en het poortje staat u ineens op het Kraanplein en steekt u over naar ons kantoor aan het Havenpark. Een betaald alternatief is het parkeerterrein Gasthuisboomgaard achter de Albert Heijn. Ideaal als u uw bezoek aan ons kantoor combineert met een bezoek aan de winkels of supermarkt.

Contact

Havenpark 40
4301 CE  Zierikzee

Openingstijden

Maandag    09:00 - 17:00 uur
Dinsdag    09:00 - 17:00 uur
Woensdag    09:00 - 17:00 uur
Donderdag    09:00 - 17:00 uur
Vrijdag    09:00 - 17:00 uur

Klaassen Netwerk Notarissen

Back To Top