skip to Main Content

Voor stichtingen in de samenleving

Klaassen Netwerk Notarissen is thuis op Schouwen-Duiveland en voelt zich meer dan betrokken bij het maatschappelijke (stichtingen- en verenigings)leven op het eiland. We doen graag iets terug voor onze mooie samenleving. Daarom hanteren we een speciaal tarief om stichtingen en verenigingen die hier actief zijn bij te staan. Waar moet je aan denken bij de oprichting en hoe is bijvoorbeeld de aansprakelijkheid geregeld? Genoeg zaken die goed geregeld moeten worden. We helpen graag!

Nieuws

Parkeren & route

Buiten de poorten

De parkeerplaatsen rondom ons kantoor zijn uitsluitend voor vergunninghouders. Het dichtstbij zijnde gratis parkeerterrein is het nieuwe terrein aan het Groene Weegje genaamd Havenpoort (P1). Door de Zuidhavenpoort wandelt u in vijf minuten naar ons kantoor en geniet u van de prachtige Museumhaven. Aan de Noordkant loopt u het veiligste (en het zonnigste). Een gratis alternatief is het parkeerterrein Hoofdpoortstraat, over de Nieuwe Haven wandelt u in zeven minuten naar het Havenpark.

Binnen de poorten

Op de Mosselboomgaard staat u net iets dichterbij, maar betaalt u (bescheiden) parkeergeld. Door de Mosselstraat en het poortje staat u ineens op het Kraanplein en steekt u over naar ons kantoor aan het Havenpark. Een betaald alternatief is het parkeerterrein Gasthuisboomgaard achter de Albert Heijn. Ideaal als u uw bezoek aan ons kantoor combineert met een bezoek aan de winkels of supermarkt.

Contact

Havenpark 40
4301 CE  Zierikzee

Openingstijden

Maandag    09:00 - 17:00 uur
Dinsdag    09:00 - 17:00 uur
Woensdag    09:00 - 17:00 uur
Donderdag    09:00 - 17:00 uur
Vrijdag    09:00 - 17:00 uur

Klaassen Netwerk Notarissen

Back To Top