skip to Main Content

test

De aankoop van je eerste huis of juist het verkopen van je woning zijn spannende gebeurtenissen. Van de koopovereenkomst tot de hypotheekakte, we geven je graag het juiste advies en goede begeleiding. Deskundig en onafhankelijk. Begrijpelijk zodat je precies weet waarvoor je tekent. We kijken ook samen verder met je. Naar jouw toekomst, in je nieuwe huis en naar de nieuwe fase in je leven. We nemen indien gewenst de financiering goed met je door, zodat je weet waarvoor je kiest. En, je je ook geen zorgen hoeft te maken wanneer er onverhoopt iets in je situatie wijzigt. Alle ontbindende voorwaarden, die bij jouw situatie horen bespreken we. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Parkeren & route

Buiten de poorten

De parkeerplaatsen rondom ons kantoor zijn uitsluitend voor vergunninghouders. Het dichtstbij zijnde gratis parkeerterrein is het nieuwe terrein aan het Groene Weegje genaamd Havenpoort (P1). Door de Zuidhavenpoort wandelt u in vijf minuten naar ons kantoor en geniet u van de prachtige Museumhaven. Aan de Noordkant loopt u het veiligste (en het zonnigste). Een gratis alternatief is het parkeerterrein Hoofdpoortstraat, over de Nieuwe Haven wandelt u in zeven minuten naar het Havenpark.

Binnen de poorten

Op de Mosselboomgaard staat u net iets dichterbij, maar betaalt u (bescheiden) parkeergeld. Door de Mosselstraat en het poortje staat u ineens op het Kraanplein en steekt u over naar ons kantoor aan het Havenpark. Een betaald alternatief is het parkeerterrein Gasthuisboomgaard achter de Albert Heijn. Ideaal als u uw bezoek aan ons kantoor combineert met een bezoek aan de winkels of supermarkt.

Contact

Havenpark 40
4301 CE  Zierikzee

Openingstijden

Maandag    09:00 - 17:00 uur
Dinsdag    09:00 - 17:00 uur
Woensdag    09:00 - 17:00 uur
Donderdag    09:00 - 17:00 uur
Vrijdag    09:00 - 17:00 uur

Klaassen Netwerk Notarissen

Back To Top