skip to Main Content

Ondernemend in ondernemingsrecht

Van eenmanszaak tot ondernemingsvormen met rechtsaansprakelijkheid. En van de uitgifte van aandelen tot bedrijfsovernames. Klaassen Netwerk Notarissen geeft advies over allerlei aspecten van het ondernemingsrecht voor alle ondernemers en DGA’s. Of het gaat over de oprichting van je bedrijf of over het herstructureren van je onderneming, we staan je bij met onze kennis over het ondernemingsrecht om te zorgen dat je zo goed mogelijk kunt doen waar je goed in bent. Zonder juridische zorgen. Advies over welke rechtsvorm het beste is voor je (nieuwe) onderneming, wil je je aanprakelijkheid beschermen of wil je hulp bij het opstellen van statuten? We helpen je met nuchter en waardevol advies.

Bel gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak wanneer je advies wilt

Parkeren & route

Buiten de poorten

De parkeerplaatsen rondom ons kantoor zijn uitsluitend voor vergunninghouders. Het dichtstbij zijnde gratis parkeerterrein in aan het ‘s-Heer Lauwendorp of het nieuwe terrein aan het Groene Weegje. Door de Zuidhavenpoort wandelt u in vijf minuten naar ons kantoor en geniet u van de prachtige Museumhaven. Aan de Noordkant loopt u het veiligste (en het zonnigste). Een gratis alternatief is het parkeerterrein Hoofdpoortstraat, over de Nieuwe Haven wandelt u in zeven minuten naar het Havenpark.

Binnen de poorten

Op de Mosselboomgaard staat u net iets dichterbij, maar betaalt u (bescheiden) parkeergeld. Door de Mosselstraat en het poortje staat u ineens op het Kraanplein en steekt u over naar ons kantoor aan het Havenpark. Een betaald alternatief is het parkeerterrein Gasthuisboomgaard achter de Albert Heijn. Ideaal als u uw bezoek aan ons kantoor combineert met een bezoek aan de winkels of supermarkt.

Contact

Havenpark 40
4301 CE  Zierikzee

Openingstijden

Maandag    09:00 - 17:00 uur
Dinsdag    09:00 - 17:00 uur
Woensdag    09:00 - 17:00 uur
Donderdag    09:00 - 17:00 uur
Vrijdag    09:00 - 17:00 uur

Klaassen Netwerk Notarissen

Back To Top