skip to Main Content

Liefde voor personen- en familierecht

Bij veel persoonlijke zaken en gebeurtenissen die op je pad komen, komt een hoop regelwerk kijken. Het leven delen met je liefde vraagt een realistische check van jullie situatie én jullie wensen. Wil je weten waar je rekening mee moet houden? We geven je advies over alle (nieuwe) regels rondom het huwelijk of we adviseren je bij het opstellen van een samenlevingsovereenkomst of geregistreerd partnerschap. Ook wanneer de liefde anders loopt dan gepland staan we je bij met goed advies en wanneer dit nodig is bieden we mediation.

Wanneer je alles goed regelt, voor nu en voor je toekomst, geeft dat niet alleen een fijn en zeker gevoel, je bespaart een hoop geld. Wil je advies over jouw rechten en plichten en je mogelijkheden? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. We geven je een persoonlijk advies. Een advies op maat.

Parkeren & route

Buiten de poorten

De parkeerplaatsen rondom ons kantoor zijn uitsluitend voor vergunninghouders. Het dichtstbij zijnde gratis parkeerterrein in aan het ‘s-Heer Lauwendorp of het nieuwe terrein aan het Groene Weegje. Door de Zuidhavenpoort wandelt u in vijf minuten naar ons kantoor en geniet u van de prachtige Museumhaven. Aan de Noordkant loopt u het veiligste (en het zonnigste). Een gratis alternatief is het parkeerterrein Hoofdpoortstraat, over de Nieuwe Haven wandelt u in zeven minuten naar het Havenpark.

Binnen de poorten

Op de Mosselboomgaard staat u net iets dichterbij, maar betaalt u (bescheiden) parkeergeld. Door de Mosselstraat en het poortje staat u ineens op het Kraanplein en steekt u over naar ons kantoor aan het Havenpark. Een betaald alternatief is het parkeerterrein Gasthuisboomgaard achter de Albert Heijn. Ideaal als u uw bezoek aan ons kantoor combineert met een bezoek aan de winkels of supermarkt.

Contact

Havenpark 40
4301 CE  Zierikzee

Openingstijden

Maandag    09:00 - 17:00 uur
Dinsdag    09:00 - 17:00 uur
Woensdag    09:00 - 17:00 uur
Donderdag    09:00 - 17:00 uur
Vrijdag    09:00 - 17:00 uur

Klaassen Netwerk Notarissen

Back To Top